Контракти.ua

6878  —  07.03.13
Украину наводнила бразильская свинина
Украину наводнила бразильская свинина

Бразильский производитель пищевой продукции Brasil Foods S.A. в 2012 году поставил на украинский рынок 138,7 тыс. тонн свинины, что в 2,2 раза больше, чем в предыдущем году.

Согласно отчету компании, Украина по итогам прошлого года стала для нее основным экспортным рынком.

В целом за 2012 год BFR увеличила экспорт свинины на 12,6% по сравнению с 2011 годом – до 581,5 тыс. тонн, получив от него выручку в размере $1,5 млрд (на 4,2% больше 2011 года).

В то же время, как отметила компания, поставки свинины в Россию остались на уровне 2011 года и составили 127 тыс. тонн, передает Интерфакс-Украина.

Ранее Государственная ветеринарная и фитосанитарная служба Украины в феврале этого года обнаружила в свежемороженой свинине бразильской Brasil Foods S.A. превышение максимально возможного уровня по микробиологическим показателям. В том же месяце служба временно приостановила ввоз животноводческой продукции бразильского производителя Alibem Comercial de Alimentos Ltd. в связи с несоответствием поставленной этой компанией свинины стандартам Украины по микробиологическим показателям.

С учетом этих случаев Госветфитослужба заявляла о вероятности запрета импорта мяса из Бразилии.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 1135