Контракти.ua

29828  —  07.10.08
Paulig Group відкриває для України Paulig Classic
Paulig Group відкриває для України Paulig Classic

Фінський виробник натуральної кави Gustav Paulig Ltd презентував українському ринку новий продукт – каву Paulig Classic.

Пан Пекка Пірінен, керуючий директор Кавового департаменту Paulig, відвідав Україну в честь відкриття представництва та запуску нової кави Paulig Classic. В своїй презентації пан Пірінен проаналізував розвиток світового ринку кави та дав оцінку українському ринку, опираючись на бізнес-досвід Paulig в Росії.

Голова українського представництва Paulig Дмитро Вінокуров виступив з аналізом перспектив завоювання українського ринку кави.

Paulig Classic – справжня кава для споживачів, що турбуються про якість.

Кава Paulig Classic була спеціально розроблена для балтійського, російського і українського ринків. Ця справжня кава середнього обсмаження уважно підбиралась відповідно до уподобань локальних споживачів, методів приготування кави та стану води цих регіонів. Paulig Classic – це вишукана 100-відсоткова Арабіка з довгим і багатим післясмаком. Добірні боби Арабіки дарують чудовий аромат, який доповнюється гватемальською кавою, вирощеною на вулканічних ґрунтах.

Paulig Classic – найбільш успішний продукт компанії на балтійському та російському ринку. Це також другий найбільший кавовий бренд на балтійському ринку. Продуктовий ряд Paulig Classic включає і боби, і мелену каву, що дає можливість використовувати різноманітні методи приготування. Вже у вересні Paulig Classic з’явився на полицях українських магазинів. І тепер жителі України можуть відчути смак справжньої кави.

Команда Paulig впевнена, що вони надихнуть українців насолоджуватись справжньою кавою.

Відкрийте справжню каву!

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОМПАНІЮ

The Paulig Group, заснована в 1876 році, одна з найбільших фінських компаній, що фокусується на каві, приправах та етнічних продуктах. Вона оперує на ринках Північної Європи, країн Балтії, Росії та Україні. Загальний обіг продажів компанії перевищує 650 млн євро, а кількість працівник сягає 1,700 осіб.

Gustav Paulig Ltd відповідає за кавовий бізнес группи. Gustav Paulig займається як виробництвом високоякісної кави, так і продажем кави і гарячого шоколаду. Paulig обсмажує каву з 1904 року.

Сьогодні провідна фінська кавова компанія також працює в балтійських країнах, Росії та Україні. Paulig особливо відзначається своїми високоякісними кавовими брендами. Широкий кавовий ряд пропонує смакові відкриття для споживачів, які цінують легку чи міцну каву, кавові боби чи еспрессо. Paulig також надає Horeca професіоналам ряд продуктів та сервісів, а також створює можливість навчання в Інститутах Paulig.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389