Контракти.ua

627  —  27.08.12
НАТО дало Украине денег на утилизацию боеприпасов
НАТО дало Украине денег на утилизацию боеприпасов

Организацией Североатлантического договора в 2012 году предусмотрено финансирование  утилизации боеприпасов в Украине в объеме 15,7 млн. гривен.

«В 2012 году в рамках Трастового фонда НАТО / ПРМ предусмотрены средства в размере 15,7 млн.грн., На проведение утилизации боеприпасов», - сообщили в Министерстве обороны Украины.

В Минобороны также отметили, что средства на утилизацию боеприпасов в местных бюджетах не планировались и планироваться не будут.

В ведомстве также сообщили, что от реализации продуктов утилизации ракет и боеприпасов в специальный фонд  Государственного бюджета Украины в 2012 году перечислено 44,58 млн.грн.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

Україна планує націоналізувати завод російського сенатора
Україна планує націоналізувати завод російського сенатора

Україна хоче націоналізувати завод підсанкційного російського сенатора Сергія Калашника, що знаходиться в Конотопі Сумської області.
04.08.23 — 633

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505