Святкове меню давно перестало обмежуватися лише класичним олів’є та оселедцем під шубою. Сучасні господині та господарі щоразу шукають страви, які поєднують імпровізацію, естетику та легкість приготування.
І тут на сцену виходить головний гастротренд цього сезону — суші-торт. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Фудблогерка Альона Карпюк розповіла, як зі звичних продуктів можна створити справжню сенсацію для святкового столу. Страва має дорогий вигляд, готується швидко, а смак, ймовірно, стане причиною, чому про ваш стіл говоритимуть ще довго після вечірки.
10. Декор. Трохи мікрогріну, дрібка кунжуту і ваш суші-торт готовий до червоної доріжки святкового столу.
Суші-торт — головна страва, яка створює вау-ефект без зайвих зусиль. У той час, коли святкове меню хочеться оновити, але не витрачати півдня на кухні, він стає ідеальним рішенням. Це сучасно, красиво, смачно та «по-багатому».
Можливо, його приготування стане вашою новою святковою традицією, тож не дивуйтеся, якщо наступного року гості запитуватимуть, чи буде той шикарний суші-торт.