1099 — вчера, 12:50
Салат "Мімоза" в лаваші: рецепт традиційної страви в незвичайному подаванні
Хочете здивувати близьких незвичайною стравою — приготуйте салат «Мімоза» в лаваші. Це оригінальний варіант класичного салату, оформленого у вигляді рулета.
Смачна і ситна закуска, яка чудово підійде як для повсякденного, так і для святкового столу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Лаваш - 2 листи
рибні консерви "Сайра" - 230 г
сир твердий - 100 г
морква - 1 шт.
яйця курячі - 2 шт.
Майонез- 3 ст. л.
зелень (петрушка, кріп).
- Яйця відваріть від моменту закипання 10 хвилин, остудіть, очистьте і натріть на дрібну тертку.
- Моркву відваріть 15-25 хвилин, остудіть, очистьте і натріть на середню тертку.
- Зелень промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і подрібніть.
- Сир натріть на дрібну тертку.
- Рибні консерви без рідини розімніть виделкою.
- На лист лаваша нанесіть половину майонезу, викладіть рибні консерви, не доходячи до краю, потім моркву і накрийте другим шаром лаваша.
- Змастіть його майонезом, що залишився, викладіть яйця, посипте зеленню і твердим сиром.
- Згорніть у рулет, загорніть у харчову плівку і відправте в холодильник на 1-2 години.
- Рибні консерви використовуйте будь-які, в олії або власному соку.