Контракти.ua

910  —  сегодня, 14:50
Крабовий салат зі смаженими яєчними млинцями: рецепт до святкового столу
Крабовий салат зі смаженими яєчними млинцями: рецепт до святкового столу

Цього сезону у моді прості, ностальгійні, але «оновлені» салати. Без хаосу інгредієнтів і зайвих гастрономічного напруження.

Якщо ви думаєте, що знаєте все про крабові салати, фудблогерка Альона Карпюк має що розповісти, її версія зі смаженими яєчними млинцями — той випадок, коли знайомий смак раптом отримує елегантне оновлення. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Страва вже встигла зібрати багато переглядів у соцмережах. Ніжна текстура яєчного млинця, солодкість кукурудзи, прохолодний, уже охолоджений рис та соковиті крабові палички створюють ідеальний баланс. Це салат, який «проситься» і на сімейний обід, і на святковий стіл, і у коробку для ланчу.

Інгредієнти

Крабові палички - 300 г

Рис - 100 г

Кукурудза консервована - 1 банка

Яйця - 4 шт.

Майонез - 4 ст. л.

Сіль

Приготування

  1. Відваріть рис до м’якості, промийте холодною водою, щоб він залишився розсипчастим, і дайте повністю охолонути.
  2. Наріжте крабові палички акуратними кубиками.
  3. Збийте яйця з дрібкою солі та ложкою майонезу. Вилийте суміш на добре розігріту сковороду та посмажте тонкий омлет-млинець. Дайте йому охолонути та наріжте тонкими смужками.
  4. У великій мисці поєднайте рис, кукурудзу, крабові палички та смужки омлету.
  5. Додайте майонез, акуратно перемішайте та посоліть на смак.
  6. Поставте салат у холодильник на 20–30 хв, так смак стане глибшим та насиченішим.

Цей салат готується швидко та має святковий вигляд, він ідеальний для вечірок, сімейних обідів і раптових гостей. Якщо хочете легшу версію, то замість майонезу використайте грецький йогурт