Контракти.ua

1600  —  01.12
Овочевий салат із тунцем: рецепт здорового перекусу
Овочевий салат із тунцем: рецепт здорового перекусу

Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, або хочете швидко перекусити, то цей смачний, корисний салат для вас.

Готується просто і швидко, поки варяться яйця, підготуйте овочі. Подавайте одразу ж після приготування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

консервований тунець у власному соку - 1 банка

яйця курячі - 2 шт.

листя салату - 80 г

помідори чері - 5 шт.

огірок свіжий - 1 шт.

петрушка - 1 гілочка

цибуля фіолетова - 1 шт.

олія оливкова

перець чорний мелений

сіль

  1. Яйця відваріть від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть і розріжте на чотири частини.
  2. Овочі помийте та обсушіть паперовим рушником.
  3. Помідори розріжте на половинки.
  4. Огірок наріжте півкільцями.
  5. Цибулю очистьте і наріжте кільцями.
  6. Із консервованого тунця злийте рідину.
  7. На плоске блюдо викладіть листя салату, у центрі викладіть тунець, біля тунця по колу викладіть помідори, огірок, яйця, потім кілька кілець фіолетової цибулі. Прикрасьте листочками петрушки.
  8. Поперчіть, посоліть і збризніть оливковою олією.

Поради:

  • За бажанням можна додати оливки.