1600 — 01.12
Овочевий салат із тунцем: рецепт здорового перекусу
Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, або хочете швидко перекусити, то цей смачний, корисний салат для вас.
Готується просто і швидко, поки варяться яйця, підготуйте овочі. Подавайте одразу ж після приготування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
консервований тунець у власному соку - 1 банка
яйця курячі - 2 шт.
листя салату - 80 г
помідори чері - 5 шт.
огірок свіжий - 1 шт.
петрушка - 1 гілочка
цибуля фіолетова - 1 шт.
олія оливкова
перець чорний мелений
сіль
- Яйця відваріть від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть і розріжте на чотири частини.
- Овочі помийте та обсушіть паперовим рушником.
- Помідори розріжте на половинки.
- Огірок наріжте півкільцями.
- Цибулю очистьте і наріжте кільцями.
- Із консервованого тунця злийте рідину.
- На плоске блюдо викладіть листя салату, у центрі викладіть тунець, біля тунця по колу викладіть помідори, огірок, яйця, потім кілька кілець фіолетової цибулі. Прикрасьте листочками петрушки.
- Поперчіть, посоліть і збризніть оливковою олією.
- За бажанням можна додати оливки.