Курячі лапки часто асоціюються з кулінарними викликами, але насправді вони можуть стати справжньою гастрономічною сенсацією.
Якщо ви ще не наважувалися спробувати цей делікатес, тайський варіант точно змінить вашу думку. Смак, аромат і текстура цієї страви — справжнє задоволення для гурманів, а про рецепт приготування розповіли на сторінці inna_pro.food. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Курячі лапки - 500 г
Лавровий лист - 2–3 шт.
Чорний перець горошком - 5–6 шт.
Часник - 3–4 зубчики
Соєвий соус - 2 ст. л.
Ганська сіль
Олія - 1–2 ст. л.
У результаті ви отримаєте ніжну, соковиту закуску з насиченим ароматом і пікантним посмаком.
Курячі лапки по-тайськи — це не лише незвично, але й смачно. Така закуска стане яскравим акцентом на вечірці або незвичайним домашнім делікатесом. Спробуйте приготувати та відкрийте для себе новий кулінарний світ смаків.