Є страви, які не потребують зайвих слів, вони просто надзвичайно смачні.
Повертають до життя після довгого робочого дня, дарують відчуття затишку, нагадують про маленькі радощі та створюють настрій свята навіть у будні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Саме такою є вершкова паста з беконом та в’яленими помідорами, страва про рецепт якої розповіли на сторінці samura_cooking, вона вже встигла закохати у себе тисячі домашніх кухарів. Вона проста, дуже ароматна та вражає з першої ложки. І так, це саме той випадок, коли 10 хв на кухні і ви їсте, як у хорошому італійському бістро.
Паста - 200 г
Бекон - 100 г
маленька цибуля - 1 шт.
в’ялені помідори - 6–8 шт.
бульйон (курячий чи овочевий) - 100 мл
вершки - 150 мл
томатна паста - 1 ст. л
пармезан - 50 г
свіжа зелень
сіль
перець
оливкова олія
Ця страва чудово підходить для вечері на двох, затишного «кіновечора» чи як страва для гостей, коли хочеться вразити без зайвих зусиль.
Ця паста дуже красива — глянсова текстура вершків, гранатові шматочки в’ялених томатів, золотавий бекон і зелень створюють смачну Instagram картинку.