Якщо у вас на кухні є баночка в’ялених томатів, подумайте, що зазвичай ви робите з олією, яка залишається після них.
Більшість просто виливає її у раковину, проте це справжній смаковий скарб, який можна перетворити на один із найулюбленіших кухонних продуктів — домашній майонез. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Майонез із олії в’ялених томатів — це не просто кремова заправка. Він має насичений смак, який не зрівняти з магазинними аналогами. І головне, ви використовуєте те, що зазвичай потрапляє у сміття, про це розповіли на сторінці tastespellcom.
олія з в’ялених томатів - 250 мл
яйце - 1 шт.
гірчиця - 2 ч. л
лимонний сік - 2 ч. л
сіль
перець
Через кілька секунд отримаєте готовий майонез, який можна подавати до салатів, сендвічів або як дип до овочів. Він насичений смаком, ароматний та зовсім не потребує консервантів.
Майонез із в’ялених томатів — це простий спосіб зробити щось смачне з того, що зазвичай втрачається. Він не лише прикрасить ваші страви, а й стане чудовим прикладом розумного підходу до кухні. Спробуйте цей рецепт і ваші салати, заграють новими ароматами вже сьогодні.