Вівсянка давно перестала бути просто «здоровим сніданком для спортсменів».
Сучасні рецепти доводять, що ця злакова каша може бути неймовірно смачною, ситною та навіть святковою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Фудблогерка Ольга Рябенко поділилася ідеєю, як приготувати вершкову вівсянку з помідорами та сиром, яка підійде як на швидкий сніданок, так і на легкий обід.
Томати додають свіжості та яскравого смаку, а сир робить страву ніжною та кремовою. Якщо хочеться більшої насиченості, можна додати яйце, бекон або авокадо. Страву легко варіювати залежно від того, що є у холодильнику.
Вівсянка швидкого приготування - 200 г
Великий помідор - 1 шт.
Вода - 500 мл
Цибуля - ½ шт.
Часник - 2 зубчики
Томатний соус - 2 ст. л
Орегано - 1 ч. л
Оливкова олія
Сіль
Перець
Базилік свіжий
6 листочків
Масло
15 г
Пармезан
50 г
Страчатела чи інший м’який сир
Цей рецепт — ідеальний баланс здоров’я та смаку. Вівсянка насичує організм клітковиною, помідори додають антиоксиданти та вітамін C, а сир — білок і ніжну текстуру. Завдяки простоті приготування та доступним інгредієнтам страва легко вписується у щоденний раціон.
Якщо ви досі вважали вівсянку нудною, цей рецепт змінить вашу думку. Ніжна, ароматна та ситна, вона стане вашим улюбленим сніданком або легким обідом.