Осінь — час гарбузів, ароматної випічки та тихого затишку вдома з чашкою чаю. Але хто сказав, що осінні десерти обов’язково мають бути «важкими».
На сторінці Ask Edith розповіли про рецепт, який ідеально поєднує комфорт і користь — гарбузові мафіни без цукру. Вони ніжні, сонячні та такі ароматні, що навіть не віриться, що там — жодного грама цукру. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Цей десерт — справжня магія простих інгредієнтів, де гарбуз і морква дають природну солодкість і яскравий колір, а легка текстура робить мафіни ідеальними як до кави, так і до дитячого сніданку.
Яйця - 2 шт.
олія без запаху - 80 мл
борошно - 185 г
гарбузове пюре - 200 г
солодка варена морква - 1 шт.
мед - 50 г
розпушувач - 10 г
Подавайте з ароматною кавою з корицею, чашкою лате або трав’яного чаю з чебрецем.