Святковий стіл завжди хочеться зробити особливим, щоб страви не лише тішили смаком, а й мали ефектний вигляд.
Якщо ви втомилися від стандартних салатів і запеченої курки, спробуйте лосося, фаршированого креветками, шпинатом і в’яленими томатами. Це проста у приготуванні, але напрочуд вишукана страва, про рецепт якої розповіла фудблогерка Катя Рибалка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Цей рецепт страви, яка підкорює балансом ніжності та насиченим смаком. Соковитий лосось, ароматна начинка з креветок і шпинату, тягучий сулугуні та глянцева глазур із соусу теріякі — ця страва буквально тане у роті. А головне — готується менш ніж за пів години.
Лосось (хвостова частина) - 500 г
Креветки - 250 г
В’ялені томати - 30 г
Шпинат (свіжий або заморожений) - 30 г
Сир сулугуні - 50 г
Соус теріякі - 2–3 ст. л
Фарширований лосось має ефектний вигляд навіть без зайвого декору, просто викладіть його на білу тарілку, додайте кілька листків мікрозелені та скибочку лимона. Ця страва ідеально поєднується з легким білим вином або ігристим просеко.