Паста — це завжди гарна ідея. Вона не потребує зайвих слів чи складних соусів, бо її сила — у простоті.
Особливо, якщо подати її з ароматними запеченими грибами, ніжним крем-сиром і травами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Фудблогерка Ольга Рябенко розповіла, щоб приготувати ресторанну страву вдома, не потрібно годинами стояти біля плити. Смачне може бути справді простим у приготуванні. Осінь — це сезон грибів і важко знайти продукт, який би краще передавав її настрій.
Запечені гриби мають насичений, трохи димний смак, який чудово поєднується з вершковими соусами. У поєднанні з пастою вони створюють ідеальну страву, яка зігріває тіло та душу.
Паста - 300 г
Гриби (печериці чи лісові) - 400 г
Цибуля червона - 1 шт.
Часник - 1 головка
Оливкова олія - 2 ст. л
Чебрець - 1 ч. л
Крем-сир - 200 г
Сіль
Перець
Подавайте цю пасту в глибокій тарілці, притрусіть пармезаном і гілочкою чебрецю. Запаліть свічку, увімкніть спокійну музику та нехай аромат грибів наповнить дім теплом