Контракти.ua

673  —  29.10
Котлети з курячого філе та квашеної капусти: рецепт звичної страви з несподіваним інгредієнтом
Котлети з курячого філе та квашеної капусти: рецепт звичної страви з несподіваним інгредієнтом

Особливість приготування курячих котлет у тому, що готуються вони з додаванням квашеної капусти, виходять ніжними та соковитими.

Ці хрусткі котлети ідеально підійдуть для обіду або вечері. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 500 г

квашена капуста - 500 г

яйце куряче - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

манна крупа - 3 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

панірувальні сухарі

  1. Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте на шматочки та подрібніть до стану фаршу.
  2. Квашену капусту відіжміть і дрібно наріжте.
  3. Цибулю очистьте і наріжте на дрібні кубики.
  4. У мисці з'єднайте курячий фарш, квашену капусту, цибулю, яйце, манну крупу, перець чорний мелений, сіль і залиште на 20 хвилин.
  5. Розділіть фарш на невеликі порції, вологими руками сформуйте котлети й обваляйте їх у панірувальних сухарях.
  6. У пательні на середньому вогні розігрійте олію, викладіть котлети та обсмажте до золотистого кольору, потім переверніть, накрийте кришкою та смажте ще 5-6 хвилин. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб увібралися надлишки олії.

Поради:

  • Якщо капуста сильно перекисла, тоді її потрібно промити в холодній воді та віджати.