1331 — 27.10
Буряк, тушкований з капустою і квасолею: незвичайний рецепт корисного гарніру
Ця дуже корисна пісна страва підійде як гарнір або як легка самостійна закуска.
Вам знадобляться буряк, капуста, консервована квасоля, морква і цибуля. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна - 200 г
буряк - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
квасоля консервована червона - 200 г
томатна паста - 1 ст. л.
Вода - 150 мл
лавровий лист - 1 шт.
олія - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Буряк, моркву та цибулю почистьте. Буряк, моркву натріть на велику тертку, цибулю наріжте на кубики.
- Капусту наріжте соломкою.
- Із квасолі злийте рідину.
- У сковорідці на середньому вогні розігрійте олію, викладіть буряк, моркву, цибулю та обсмажте, помішуючи 8-10 хвилин, додайте капусту, квасолю, томатну пасту, перемішайте. Влийте гарячу воду, посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист та ще раз перемішайте. Накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні 30-40 хвилин.
- Квасолю можна використовувати будь-яку.