Контракти.ua

1323  —  14.10
Пухка, ароматна й неймовірно яблучна: рецепт шарлотки, яку готують цієї осені
Пухка, ароматна й неймовірно яблучна: рецепт шарлотки, яку готують цієї осені

Шарлотка вийде дуже повітряною та смачною.

Осінь — це час, коли хочеться щось випікати на кухні, аби будинок наповнився теплим і приємний ароматом. Ідеальна осіння випічка - шарлотка. Вона ідеально смакуватиме і до чашки чаю, і до філіжанки кави. Про це повідомляють Контракти.UA.

ТСН.ua ділиться рецептом шарлотки від переможниці “МастерШеф" Наталка Нікішиної.

Інгредієнти

  • 3 яйця;
  • 100 г цукру;
  • три яблука;
  • 100 г борошна;
  • 10 мл лимонного соку.

Приготування

  1. Яйця збиваємо із цукром до стійкої піни. Після цього бережно вмішуємо просіяне борошно.
  2. Яблука зачищаємо зовні й усередині. Нарізаємо їх невеликими кубиками. На дно форми викладаємо яблука й заливаємо тістом.
  3. Розігріваємо духовку до 170 °С. Ставимо випікати шарлотку на 40 хвилин.
  4. Коли шарлотка готова, дістаємо з духовки і даємо трошки охолонути. Потім дістаємо її з форми, прикрашаємо цукровою пудрою.

Нагадаємо, ми ділилися рецептом шарлотки “12 ложок”. Цей рецепт - справжня знахідка для тих, хто любить домашню випічку, але не має часу на складні кулінарні експерименти.