Соковитий, ароматний і неймовірно ніжний — лосось у часниково-лимонному соусі легко стане улюбленою стравою для сімейної вечері чи романтичного обіду.
Немає нічого кращого за ароматний сніданок чи легку вечерю з рибою, яка тане в роті. Лосось не лише смачний, а й корисний продукт. Він багатий на омега-3 жирні кислоти, білок і вітаміни, необхідні для здоров’я серця та шкіри. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
А якщо приготувати його в часниково-лимонному соусі, страва набуває неймовірного аромату та свіжості і перетворюється на справжній кулінарний шедевр. На сторінці appetizing.tv розповіли, як легко приготувати ніжний лосось, який точно стане улюбленим на вашому столі. А найприємніше те, що зробити це можна всього за 20–25 хв.
лосось свіжий - 800 г
сіль
перець чорний
масло вершкове - 80 г
часник - 1 зубок
сік лайма чи лимона - 30 мл
петрушка свіжа - 25 г
вода (для попереднього бланшування) - 1 л
Лосось у часниково-лимонному соусі поєднує ніжність риби, аромат часнику та свіжість цитрусових. Він швидко готується, добре поєднується з гарнірами та салатами, і може стати справжньою зіркою будь-якого