374 — 06.10
Солодкі млинці з гарбуза: простий рецепт улюбленої страви
Гарбузові млинці прекрасно поєднуються з різноманітними начинками.
Млинці - страва, яку чи не кожний любить з дитинства. Кожна господиня має свій рецепт та секретний інгредієнт. Коли ж хочеться спробувати щось особливе, можна додати гарбуз. Особливо зараз це актуально, адже сезон цього овочу у розпалі. Такі млинці прекрасно поєднуються з різноманітними начинками. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував рецепт гарбузових млинців від кулінара Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- 300 г гарбузового пюре
- 3 яйця
- 2 ст. л. цукру
- 300 мл молока
- 250 г пшеничного борошна
- 3 ст. л. олії
- 10 г ванільного цукру
- Гарбуз почистьте від шкірки. Наріжте невеликими скибками та запечіть у розігрітій до 180 градусів духовці. Це приблизно 20-25 хв. Потім потовчіть гарбуз.
- У миску додайте яйця, звичайний цукор і ванільний цукор. Збийте інгредієнти міксером до стану піни.
- Додайте до цієї маси молоко та гарбузове пюре, перемішайте.
- Додайте до рідких інгредієнтів борошно та замісіть вінчиком тісто. Додайте олію та ще раз перемішайте. Млинцеве тісто повинно бути рідким.
- Розігрійте сковорідку. Вилийте черпаком невелику порцію тіста. Розподіліть його рівномірно поверхнею пательні.
- Смажте млинець по 1-2 хв з кожного боку до рум’яності.