590 — 29.09
Рецепт пирога з кабачків із сиром
Цей пиріг з кабачків із сиром сподобається як дорослим, так і дітям.
Страва виходить соковитою і легкою. Подавайте її в гарячому вигляді на сніданок або як закушування, доповнивши свіжими овочами, сметаною чи соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кабачки - 600 г
борошно пшеничне - 150 г
яйця курячі - 3 шт.
молоко - 100 мл
сир твердий - 100 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 3 зубки
розпушувач - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
кріп
рослинна олія
- Кабачок помийте, натріть на крупну тертку та відтисніть рідину.
- Цибулю і часник очистьте, цибулю наріжте дрібними кубиками, часник видавіть через прес.
- Твердий сир натріть на крупну тертку.
- Просіяне борошно з’єднайте з розпушувачем.
- Яйця з молоком і сіллю злегка збийте віничком.
- Кріп промийте під проточною водою і подрібніть.
- До миски викладіть кабачки, яйця, цибулю, часник, кріп, чорний мелений перець, перемішайте. Додайте сир, борошно і ще раз добре перемішайте.
- Форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть тісто та розподіліть його рівним шаром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 30–35 хвилин до золотистої скоринки.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.