Контракти.ua

12618  —  28.09
Яблучні оладки на кефірі: рецепт здорового сніданку
Яблучні оладки на кефірі: рецепт здорового сніданку

Яблучні оладки — це чудовий варіант для сімейного сніданку.

Додайте в тісто соковиті, ароматні яблука, і вони нададуть оладкам соковитості та приємної кислинки. Подавайте з медом, згущеним молоком, сметаною чи просто посипте цукровою пудрою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яблука - 2 шт.

борошно пшеничне - 1 скл.

яйця курячі - 2 шт.

кефір - 250 мл

цукор - 1 ч. л.

Розпушувач - 1 ч. л.

рослинна олія

сіль

  1. Яблука помийте, очистьте від шкірки та серцевини, натріть на крупну тертку.
  2. Борошно просійте з розпушувачем.
  3. Збийте віничком яйця з цукром і сіллю. Влийте кефір, всипте борошно з розпушувачем, викладіть яблука, добре перемішайте та залиште на 10 хвилин за кімнатної температури.
  4. На розігріту пательню з рослинною олією столовою ложкою викладайте тісто, формуючи оладки. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Усі інгредієнти використовуйте кімнатної температури.