12618 — 28.09
Яблучні оладки на кефірі: рецепт здорового сніданку
Яблучні оладки — це чудовий варіант для сімейного сніданку.
Додайте в тісто соковиті, ароматні яблука, і вони нададуть оладкам соковитості та приємної кислинки. Подавайте з медом, згущеним молоком, сметаною чи просто посипте цукровою пудрою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яблука - 2 шт.
борошно пшеничне - 1 скл.
яйця курячі - 2 шт.
кефір - 250 мл
цукор - 1 ч. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
рослинна олія
сіль
- Яблука помийте, очистьте від шкірки та серцевини, натріть на крупну тертку.
- Борошно просійте з розпушувачем.
- Збийте віничком яйця з цукром і сіллю. Влийте кефір, всипте борошно з розпушувачем, викладіть яблука, добре перемішайте та залиште на 10 хвилин за кімнатної температури.
- На розігріту пательню з рослинною олією столовою ложкою викладайте тісто, формуючи оладки. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.
- Усі інгредієнти використовуйте кімнатної температури.