Кава для більшості з нас — це не просто напій, а справжній ритуал, який дарує бадьорість, тепло та особливу атмосферу.
Але чи замислювалися ви колись, що каву можна не лише пити, а й додати до улюблених десертів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Одним з найоригінальніших способів використати цей ароматний інгредієнт є приготування кавових млинців. Ця страва — справжня знахідка для поціновувачів ніжних текстур, тонких млинців та вишуканого аромату кави. А в поєднанні з морозивом і підсмаженим мигдалем — це гармонія смаків, яка перетворює звичайний сніданок чи десерт на маленьке гастрономічне свято. Рецептом приготування цього десерту поділилися на сторінці Tasty Stories.
На відміну від класичних, кавові млинці мають ніжний кавовий відтінок у смаку та приємний золотаво-карамельний колір. Вони ідеально поєднуються з вершковим морозивом, горіхами, фруктами, шоколадним соусом чи навіть ягідним варенням.
Молоко - 1 л
Яйця - 2 шт.
Борошно - 350 г
Олія - 2 ст. л.
кава (розчинна) - 3 ст. л.
вершкове масло
морозиво
мигдаль
Кавові млинці — це універсальна страва, їх можна зробити як солодким десертом, так і «дорослішим» варіантом із шоколадним лікером чи карамеллю. Вони створюють атмосферу затишку, чудово смакують у поєднанні з чашкою кави чи чаю та допомагають відчути маленьке свято навіть у будні.