352 — 20.09
Рулетики з індички з болгарським перцем і сиром у беконі: рецепт незвичайної гарячої страви
Рулетики з індички — це оригінальна страва, яка чудово прикрасить святковий стіл або просто урізноманітнить повсякденне меню.
Для приготування знадобиться: індиче філе, болгарський перець, сир, бекон і спеції. Страва виходить соковитою та ароматною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
філе індиче - 800 г
бекон - 400 г
перець болгарський - 2 шт.
сир твердий - 200 г
часник - 4 зубки
перець чорний мелений
сіль
кріп свіжий
- Болгарський перець помийте, видаліть насіння, перегородки та наріжте смужками.
- Часник очистьте і пропустіть через прес.
- Кріп промийте, дрібно наріжте.
- У мисці змішайте часник, кріп, трохи поперчіть і посоліть.
- Твердий сир наріжте брусочками.
- Філе індички помийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте на пластини, накрийте харчовою плівкою та злегка відбийте.
- М’ясо поперчіть, посоліть, змастіть сумішшю часнику та кропу, викладіть на нього смужку перцю, брусочок сиру, скрутіть рулетики, обгорніть беконом і закріпіть шпажкою або зубочисткою.
- Викладіть на деко, застелене пергаментом, та випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40–45 хвилин до золотистої скоринки.
- Болгарський перець можна використовувати різних кольорів.