Якщо ви хочете здивувати близьких оригінальною, смачною та водночас простою стравою, спробуйте приготувати равіолі з рисового паперу.
Це сучасна інтерпретація класичних італійських равіолі, але з азійською ноткою, яка робить їх легкими, ніжними та неймовірно апетитними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Такі равіолі стануть чудовою закускою для святкового столу, легкою вечерею або навіть перекушуванням на кшталт вуличної їжі. Крім того, вони готуються без тіста, адже основу становлять тонкі рисові листи, які після обсмаження стають хрусткими ззовні, але залишаються ніжними всередині. Рецептом їхнього приготування поділилася фудблогерка Eugenie Derousseau.
Рисовий папір - 10 листів
Печериці (або інші гриби) - 200 г
Морква - 3 шт.
Фета - 100 г
Терта моцарела
Сіль
Перець
Цибуля зелена
Соєвий соус - 1–2 ст. л
Оливкова олія
Равіолі з рисового паперу — це чудовий приклад того, як можна поєднувати різні кулінарні традиції та створювати щось нове. Вони легкі, красиві та дуже смачні. Така страва стане вашим фаворитом, адже її можна готувати з різними начинками та підлаштовувати під власні