Закуски з риби завжди мали особливе місце на святкових столах українців.
Але якщо хочеться смаку ікри, а витрачати значні кошти на цей делікатес не входить, вихід є — ніжний паштет із оселедця та плавленого сиру, який кулінари жартома називають «фальшивою ікрою». Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Це намащення підкорює з першої ложки, адже воно ніжне, у міру солоне, має приємний рибний смак і дуже нагадує популярний делікатес. Приготування займає всього кілька хвилин, а результат гарантовано сподобається і дорослим, і дітям. Як все правильно приготувати розповів автор сторінки Petro Cook.
Філе солоного оселедця - 4 шт.
Плавлений сирок - 1 шт.
Морква варена - 1 шт.
Вершкове масло - 100 г
Чорний мелений перець
Кріп
Паштет чудово поєднується з чорним хлібом, але не менш смачно смакує і з білим багетом.
Паштет із оселедця та плавленого сиру — це простий спосіб здивувати гостей та потішити себе новим смаком. Він ніжний, поживний та має дуже апетитний вигляд.