Контракти.ua

633  —  12.09
Цибулеві котлети, тушковані в томаті: незвичайний рецепт
Цибулеві котлети, тушковані в томаті: незвичайний рецепт

Це бюджетний варіант смачних овочевих котлет. Головним інгредієнтом є цибуля.

Котлети виходять цікавими на смак і чимось нагадують рибні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста — 400 г;
  • яйце куряче — 1 шт.;
  • борошно пшеничне — 2 ст л.;
  • паприка мелена — 0,5 ч. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • олія.

Для соусу:

  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • томатна паста — 3 ст. л.
  • вода — 300 мл;
  • цукор — 2 ч. л.;
  • олія — 2 ст. л.;
  • сіль;
  • свіжий кріп.

Приготування:

  1. Цибулю очистьте і дуже дрібно наріжте. Додайте яйце, борошно, паприку, чорний мелений перець і сіль, перемішайте.
  2. Обсмажте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні цибулеві котлети з двох боків до золотистого кольору і викладіть у каструльку з товстим дном.

Для соусу:

  1. Гарячу воду змішайте з томатною пастою, цукром та сіллю.
  2. Кріп промийте і дрібно наріжте.
  3. Цибулю та моркву очистьте.
  4. Цибулю наріжте на середні кубики, моркву натріть на велику тертку і обсмажте на сковороді з олією до м’якості.
  5. Влийте томатний соус, додайте кріп, тушкуйте п’ять хвилин, потім залийте котлети томатним соусом і тушкуйте ще 10 хвилин.

Поради:

  • Замість томатної пасти можна використовувати томатний сік.
Статьи по теме
Цибулеві котлети, тушковані в томаті: незвичайний рецепт
Цибулеві котлети, тушковані в томаті: незвичайний рецепт

Цибулеві котлети, тушковані в томаті: незвичайний рецепт.
24.07 — 978