633 — 12.09
Цибулеві котлети, тушковані в томаті: незвичайний рецепт
Це бюджетний варіант смачних овочевих котлет. Головним інгредієнтом є цибуля.
Котлети виходять цікавими на смак і чимось нагадують рибні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- цибуля ріпчаста — 400 г;
- яйце куряче — 1 шт.;
- борошно пшеничне — 2 ст л.;
- паприка мелена — 0,5 ч. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- томатна паста — 3 ст. л.
- вода — 300 мл;
- цукор — 2 ч. л.;
- олія — 2 ст. л.;
- сіль;
- свіжий кріп.
Приготування:
- Цибулю очистьте і дуже дрібно наріжте. Додайте яйце, борошно, паприку, чорний мелений перець і сіль, перемішайте.
- Обсмажте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні цибулеві котлети з двох боків до золотистого кольору і викладіть у каструльку з товстим дном.
- Гарячу воду змішайте з томатною пастою, цукром та сіллю.
- Кріп промийте і дрібно наріжте.
- Цибулю та моркву очистьте.
- Цибулю наріжте на середні кубики, моркву натріть на велику тертку і обсмажте на сковороді з олією до м’якості.
- Влийте томатний соус, додайте кріп, тушкуйте п’ять хвилин, потім залийте котлети томатним соусом і тушкуйте ще 10 хвилин.
- Замість томатної пасти можна використовувати томатний сік.