Болгарський перець — це овоч, який легко перетворити на кулінарний шедевр.
Одним із цікавих способів подавання є фаршировані кільця перцю — страва, яка може стати як закускою, так і повноцінним обідом або вечерею. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Цей рецепт поєднує соковите куряче філе, гриби, овочі та сир у ніжній овочевій «рамці». Готується страва на сковороді швидко, а вигляд має дуже апетитний та святковий — як все правильно зробити, розповіли на сторінці Petro Cook.
Великий болгарський перець - 2 шт.
Куряче філе - 2 шт.
Печериці - 200 г
Середня цибуля (фіолетова чи біла) - 1 шт.
Твердий сир - 100 г
Зелень (петрушка, кріп або базилік)
Яйця - 2 шт.
Борошно - 2 ст. л
Сіль
Перець
Рослинна олія
10. Прикрийте кришкою та смажте по 5 хв з кожного боку на середньому вогні.
Фаршировані кільця болгарського перцю — це не лише красиве подавання звичних продуктів, а й збалансована страва, яка поєднує користь і смак. Така закуска прикрасить будь-який стіл і стане улюбленою стравою