Приготований власноруч томатний сік вийде надзвичайно смачним і буде значно кориснішим, ніж куплений у магазині.
Сезон помідорів у самому розпалі. Якщо ви вже законсервували їх, засолили та навіть зробили салати на зиму, прийшов час приготувати ще й томатний сік. Він безперечно буде смачнішим, ніж з магазину. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував рецепт томатного соку від кулінара Євгена Клопотенка.
Кулінар радить використовувати стиглі та солодкі сорти помідорів. Важливо, щоб плоди не мали навіть найменших ознак гниття, бо лише один такий томат здатний зіпсувати сік.
Інгредієнти
Приготування
Нагадаємо, ми писали про те, як приготувати соус "солодкий чилі". Він один із найпопулярніших в азійській кухні. Соус поєднує у собі легку гостроту, приємну солодкість та кислувату нотку.