Контракти.ua

389  —  02.09
Рецепт сиркового печива з кокосовою стружкою
Рецепт сиркового печива з кокосовою стружкою

Якщо ви думаєте, що приготувати до чаю або дітям на прогулянку, то це печиво — саме те, що вам потрібно.

Печиво готується з кисломолочного сиру з додаванням кокосової стружки і виходить ніжним, розсипчастим, з кокосовим ароматом і сирним смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Для печива:

  • сир домашній — 250 г
  • борошно пшеничне — 180 г
  • масло вершкове — 80 г
  • цукор — 2 ст. л.
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • сіль

Для начинки:

  • цукор — 4 ст. л.
  • стружка кокосова — 2 ст. л.
  • пудра цукрова

Приготування

  1. Викладіть до миски сир, м’яке вершкове масло, цукор, сіль і перемішайте. Додайте просіяне борошно з розпушувачем та замісіть тісто, воно не має прилипати до рук.
  2. Розділіть тісто на дві однакові частини. Кожну розкачайте у прямокутний пласт завтовшки приблизно три міліметри. Тісто рівномірно посипте цукром, кокосовою стружкою і скрутіть у щільний рулет, потім розріжте на однакові шматочки завдовжки 3–4 сантиметри. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
  3. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин до золотистого кольору. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Сир використовуйте жирністю не менше 5%.