389 — 02.09
Рецепт сиркового печива з кокосовою стружкою
Якщо ви думаєте, що приготувати до чаю або дітям на прогулянку, то це печиво — саме те, що вам потрібно.
Печиво готується з кисломолочного сиру з додаванням кокосової стружки і виходить ніжним, розсипчастим, з кокосовим ароматом і сирним смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
- сир домашній — 250 г
- борошно пшеничне — 180 г
- масло вершкове — 80 г
- цукор — 2 ст. л.
- розпушувач — 1 ч. л.
- сіль
- цукор — 4 ст. л.
- стружка кокосова — 2 ст. л.
- пудра цукрова
Приготування
- Викладіть до миски сир, м’яке вершкове масло, цукор, сіль і перемішайте. Додайте просіяне борошно з розпушувачем та замісіть тісто, воно не має прилипати до рук.
- Розділіть тісто на дві однакові частини. Кожну розкачайте у прямокутний пласт завтовшки приблизно три міліметри. Тісто рівномірно посипте цукром, кокосовою стружкою і скрутіть у щільний рулет, потім розріжте на однакові шматочки завдовжки 3–4 сантиметри. Викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин до золотистого кольору. Дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.
- Сир використовуйте жирністю не менше 5%.