734 — 01.09
Суп із консервованого тунця з рисом та помідорами: простий рецепт
Коли часу немає, а дуже захотілося супчику, то цей рецепт для вас. Усього пів години — і перша страва готова.
Додайте рис у суп — і він вийде густим та ситним. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
консервований тунець натуральний - 190 г
картопля - 2 шт.
рис - 2 ст. л.
Вода - 1,5 л
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
помідор - 1 шт.
приправа для овочів та зелені
олія - 2 ст. л.
сіль
зелень (кріп, петрушка
- Картоплю помийте, очистьте та наріжте невеликими кубиками.
- Рис промийте до прозорості.
- У воду, що закипіла, викладіть картоплю, рис і варіть 10-15 хвилин (за необхідності зніміть пінку).
- Цибулю та моркву очистьте. Цибулю, помідор наріжте на невеликі кубики, а моркву — соломкою.
- На сковороді з олією обсмажте цибулю та моркву до м’якості, додайте помідор і обсмажте ще дві хвилини.
- Додайте обсмажені овочі до картоплі та рису, потім тунець, поперчіть, посоліть та варіть п’ять хвилин. Наприкінці викладіть зелень та варіть ще одну хвилину.
- Суп подайте одразу після приготування.
- Тунець консервований можна використовувати і в олії, тільки суп буде жирнішим.