Квашені помідори — це справжній літній та осінній делікатес, який смакує майже до кожної страви.
Такі помідори виходять ароматними, з легкою кислинкою та приємною гостротою від хрону та часнику. Найприємніше, що приготувати їх можна дуже швидко та без особливих зусиль — достатньо кількох простих інгредієнтів та трохи терпіння. Про це розповіли на сторінці Mommy_Victoriia. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Вода - 1 л
Сіль - 2 ст. л
Цукор - 1 ст. л
Гірчичний порошок - 1 ст. л
Листя чи корінь хрону
Часник
Кріп (сухі парасольки) - 1–2 шт.
Помідори
Через 3–4 дні квашені помідори вже можна куштувати, але найсмачнішими вони стають після тижня у холоді.
Лише три дні — і на вашому столі з’являться смачні домашні квашені помідори. Вони чудово смакують як закуска, гарнір або доповнення до картоплі, каш і м’яса.