889 — 29.08
Котлети з яловичого фаршу: класичний рецепт
Приготуйте просту, універсальну страву — котлети з яловичого фаршу — на всі випадки життя.
Зі звичайних продуктів, соковиті та рум’яні вони чудово підійдуть до сімейного обіду або вечері. Подайте їх з овочевим гарніром, макаронами, кашами або картопляним пюре. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
яловичий фарш - 500 г
яйця курячі - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 3 зубчики
молоко - 200 мл
хліб білий - 2 шматочки
перець чорний мелений
коріандр мелений - ¾ ч. л.
сіль
олія.
- Цибулю очистьте і натріть на дрібну тертку.
- Часник очистьте і видавіть через прес.
- Хліб залийте молоком і перемішайте.
- У миску викладіть яловичий фарш, цибулю, часник, кашку з молока та хліба, вбийте яйце, додайте перець чорний мелений, коріандр, сіль, добре вимісіть фарш руками та сформуйте котлети.
- У пательні на середньому вогні розігрійте олію, викладіть котлети та обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
- За бажанням котлети можна обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити.