Контракти.ua

889  —  29.08
Котлети з яловичого фаршу: класичний рецепт
Котлети з яловичого фаршу: класичний рецепт

Приготуйте просту, універсальну страву — котлети з яловичого фаршу — на всі випадки життя.

Зі звичайних продуктів, соковиті та рум’яні вони чудово підійдуть до сімейного обіду або вечері. Подайте їх з овочевим гарніром, макаронами, кашами або картопляним пюре. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

яловичий фарш - 500 г

яйця курячі - 1 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 3 зубчики

молоко - 200 мл

хліб білий - 2 шматочки

перець чорний мелений

коріандр мелений - ¾ ч. л.

сіль

олія.

  1. Цибулю очистьте і натріть на дрібну тертку.
  2. Часник очистьте і видавіть через прес.
  3. Хліб залийте молоком і перемішайте.
  4. У миску викладіть яловичий фарш, цибулю, часник, кашку з молока та хліба, вбийте яйце, додайте перець чорний мелений, коріандр, сіль, добре вимісіть фарш руками та сформуйте котлети.
  5. У пательні на середньому вогні розігрійте олію, викладіть котлети та обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • За бажанням котлети можна обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити.