Ресторанний сніданок за 7 хвилин: рецепт яєчні з цукіні і фетою, що закохає з першого шматочка
Ресторанний сніданок за 7 хвилин: рецепт яєчні з цукіні і фетою, що закохає з першого шматочка.
Класична яєчня — це вчорашній день, адже сьогодні саме час спробувати приготувати її по новому: з цукіні, фетою і тортильєю. Попереджаємо: від цього сніданку складно відірватися. Пише 1plus1.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.
Сніданок задає тон усьому дню — і саме тому варто робити його не лише ситним, а й красивим, корисним та трохи несподіваним. Одним із таких варіантів є яєчня з цукіні та фетою в тортильї, що приготував Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1. Ідеальний варіант для тих, хто хоче почати тиждень смачно й без м’яса.
Страва дуже легка для шлунка, адже цукіні низькокалорійні й містять багато клітковини, а білок із яєць і фети забезпечує відчуття ситості на довгий час.
Інгредієнти:
яйце — 1 шт.
цукіні — 1 шт.
фета — 70 г
олія — 20 г
тортилья — 1 шт.
кетчуп без цукру — 20 г
сіль, спеції — за смаком
Приготування:
Наріжте цукіні слайсами — не надто товсто, аби вони швидко схопилися скоринкою.
Добре розігрійте сковорідку (важливо!). Посмажте скибочки на олії, щоб вони стали злегка хрумкими.
У центрі композиції зробіть отвір — буквально між слайсами овочів — і обережно розбийте туди яйце.
Коли овочі з яйцем готові, переходьте до фінального етапу — складання. Візьміть тортилью або лаваш і викладіть на неї всю смакоту.
Додайте трохи кетчупу без цукру. Він додасть яскравості.
Натерта фета — останній штрих. Вона пікантна, солонувата і прекрасно пасує до овочів і яєць.
Загортайте лаваш, як рулет, або складіть, як буріто.