Салат з баклажанами і морквою по-корейськи: цікавий рецепт.
Салати з овочів завжди залишаються улюбленими на нашому столі: вони легкі, поживні і дозволяють експериментувати з поєднаннями смаків. Особливо цікавими виходять страви, де поєднуються овочі, приготовлені різними способами: смажені, мариновані та свіжі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Саме такою гармонією смаку може потішити салат з баклажанами і морквою по-корейськи. Він має яскравий вигляд, насичений аромат і приємну пікантність. Ця страва вдало поєднує ніжні обсмажені баклажани, хрумкий солодкий перець, соковиту моркву по-корейськи та свіжу зелень. Завдяки соусу теріякі і часнику салат набуває особливої виразності та легко може стати головною закускою на святковому столі чи апетитною стравою до вечері, а як його приготувати — розповіли на сторінці receptoria1.
Баклажан - 1 шт. (прибл. 300 г)
Крохмаль - 1 ст. л.
морква по-корейськи - 300 г
болгарський перець (червоний або жовтий) - 1 шт.
часник - 2 зубки
соус теріякі - 3 ст. л.
Олія - 2 ст. л.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
зелена цибуля
петрушка
сіль
чорний перець
Такий салат — чудовий приклад того, як можна поєднати прості інгредієнти у вишукану страву. Він смакує як теплим, так і охолодженим, а також ідеально підходить для великої