Малосольні кабачки всього за 10 хвилин: рецепт швидкої літньої закуски.
Кабачки — це справжні зірки літнього столу, вони легкі, корисні, низькокалорійні та чудово поєднуються з будь-якими стравами. А малосольні кабачки — це ще й неймовірно швидка закуска, яку можна подати вже через 10–15 хв після приготування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Фудблогерка Юлія Сенич розповіла про простий та перевірений рецепт, який ідеально підходить для спекотних днів, коли не хочеться довго стояти біля плити.
Кабачки - 2–3 шт.
Сіль - 0,5 ч. л
Чорний мелений перець
Оцет (бажано яблучний) - 2 ст. л
Цукор - 1 ч. л
Часник - 2–3 зубчики
Сухий кріп або прованські трави - 1 ч. л
Олія (соняшникова чи оливкова) - 2 ст. л
Малосольні кабачки — це ідеальний рецепт для зайнятих господинь і тих, хто хоче додати у меню більше легких овочевих страв. Лише 10 хвилин — і на столі матимете ароматну закуску, яка неодмінно сподобається всій родині.