352 — 18.08
Кабачки по-корейськи швидкого приготування: рецепт пікантної закуски
Обов'язково приготуйте корисні, соковиті та хрусткі кабачки по-корейськи. Для цього вам знадобиться зовсім небагато часу.
Кабачки використовуйте тільки молоді, невеликого розміру. Сирі кабачки дуже ніжні на смак, тому вони швидко замаринуються. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кабачки - 500 г
Морква - 1 шт.
перець чилі - 0,5 шт.
приправа для моркви по-корейськи - 0,5 ч. л.
Часник - 2 зубчики
Цукор - 1 ч. л.
соєвий соус - 1 ст. л.
яблучний оцет - 1 ст. л.
Олія - 30 мл
сіль
- Кабачки помийте і натріть на тертці для корейської моркви.
- Моркву почистьте, помийте і натріть на цій же тертці.
- Часник очистьте і подрібніть.
- Викладіть овочі в миску, додайте часник, перець чилі, приправу для моркви, цукор, соєвий соус, яблучний оцет, олію, сіль за смаком. Усе добре перемішайте руками, трохи обминаючи.
- Накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник маринуватися на одну годину.
- Замість яблучного оцту можна використовувати будь-який інший або лимонний сік.