Контракти.ua

766  —  17.08
Рецепт салату з баклажанів, болгарського перцю та помідорів
Рецепт салату з баклажанів, болгарського перцю та помідорів

Приготуйте свіжий, яскравий, корисний салат із запечених баклажанів, болгарського перцю і помідорів із зеленню та ароматною олією.

Ідеальне доповнення до м'яса, риби або до будь-якого гарніру: картопляного пюре, відвареного рису чи гречаної каші. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажани - 2 шт.

болгарський перець - 2 шт.

помідори - 3 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 1 зубчик

олія (нерафінована)

перець чорний мелений

сіль

петрушка свіжа

  1. Баклажани і солодкий перець помийте, викладіть на деко, застелене пергаментним папером, зубочисткою або виделкою зробіть проколи в овочах і відправте в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 35-40 хвилин, потім викладіть на тарілку, трохи остудіть, зніміть шкірку, видаліть у перцю насіння і наріжте на смужки.
  2. Помідори помийте і наріжте півкільцями.
  3. Часник очистьте і дрібно порубайте.
  4. Цибулю очистьте, наріжте півкільцями.
  5. Петрушку промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
  6. У глибокий салатник викладіть баклажани, болгарський перець, помідори, цибулю, часник, додайте перець чорний мелений, сіль, олію, перемішайте і прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Олію використовуйте на свій смак.