Контракти.ua

463  —  16.08
Заливний пиріг із персиками: простий рецепт
Заливний пиріг із персиками: простий рецепт

Цей пиріг дуже простий у приготуванні, а секрет цього десерту в дуже смачній начинці.

Для приготування вам знадобляться борошно, яйця, молоко, сметана, цукор і стиглі персики, які додадуть десерту особливого смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

персики свіжі - 3 шт.

борошно пшеничне - 180 г

яйця курячі - 4 шт.

цукор - 120 г

молоко - 50 мл

сметана - 80 г

ванільний цукор - 1 ч. л.

Сіль - щіпка

масло вершкове

  1. Персики помийте, очистьте, видаліть кісточки та наріжте на середні часточки.
  2. Форму для випікання змастіть вершковим маслом, викладіть персики в один шар.
  3. Яйця з цукром і сіллю збийте міксером у пишну піну. Додайте ванілін, просіяне борошно, перемішайте лопаткою, влийте молоко, сметану, ще раз збийте міксером, вилийте тісто у форму на персики і розрівняйте.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів протягом 40-45 хвилин. Готовий пиріг остудіть і вийміть із форми.

Поради:

  • Пиріг за бажанням посипте цукровою пудрою.
  • Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.