463 — 16.08
Заливний пиріг із персиками: простий рецепт
Цей пиріг дуже простий у приготуванні, а секрет цього десерту в дуже смачній начинці.
Для приготування вам знадобляться борошно, яйця, молоко, сметана, цукор і стиглі персики, які додадуть десерту особливого смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
персики свіжі - 3 шт.
борошно пшеничне - 180 г
яйця курячі - 4 шт.
цукор - 120 г
молоко - 50 мл
сметана - 80 г
ванільний цукор - 1 ч. л.
Сіль - щіпка
масло вершкове
- Персики помийте, очистьте, видаліть кісточки та наріжте на середні часточки.
- Форму для випікання змастіть вершковим маслом, викладіть персики в один шар.
- Яйця з цукром і сіллю збийте міксером у пишну піну. Додайте ванілін, просіяне борошно, перемішайте лопаткою, влийте молоко, сметану, ще раз збийте міксером, вилийте тісто у форму на персики і розрівняйте.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів протягом 40-45 хвилин. Готовий пиріг остудіть і вийміть із форми.
- Пиріг за бажанням посипте цукровою пудрою.
- Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або зубочисткою.