Секрет золотавої та хрумкої скоринки: у чому обваляти кабачки замість борошна
Забудьте про традиційне панірування в борошні, адже є кращий спосіб зробити кабачки хрумкими й апетитними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
У кулінарії дрібниці відіграють важливу роль, і спосіб панірування овочів — одна з таких родзинок. Якщо ви хочете отримати золотаву й ароматну скоринку, яка не вбиратиме зайвий жир, варто спробувати альтернативу борошну — манну крупу. Про це пише ресурс news.hochu.ua.
Манка має більші крупинки, ніж борошно, але водночас значно ніжніша за панірувальні сухарі. Під час обсмажування вона створює рівномірну хрустку оболонку, не пересушуючи ніжну м’якоть кабачків.
На відміну від борошна, яке активно вбирає олію під час смаження, манка дає менш жирну скоринку. До того ж, вона швидко рум’яниться, тож страва приготується значно швидше.
У результаті ви отримаєте кабачки з ідеальною текстурою: м’які всередині та хрусткі зовні.