Контракти.ua

708  —  06.08
Кабачкова ікра на сковороді за 30 хвилин: швидкий рецепт
Кабачкова ікра на сковороді за 30 хвилин: швидкий рецепт

Швидкий та простий рецепт кабачкової ікри на сковороді

Літо — сезон кабачків. Якщо хочеться чогось смачненького, але без довгого стояння біля плити, ось ідеальний рецепт кабачкової ікри за 20 хвилин. Ця страва готується швидко і легко, а виходить дуже ароматною та ситною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти для кабачкової ікри

  • Кабачок — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Солодкий перець — 1 шт.
  • Часник — 2 зубки.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Зелень (кріп, петрушка) — по пучку.
  • Сіль, перець, цукор — за смаком.
  • Олія для смаження.

Приготування

  1. Підготуйте всі овочі: очистіть і вимийте. Моркву натріть на великій тертці, цибулю наріжте півкільцями, а кабачок — натріть. Перець очистьте від насіння і наріжте соломкою. Зелень дрібно посічіть.
  2. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю та моркву приблизно 5 хвилин.
  3. Додайте на сковороду кабачки та перець, тушкуйте на маленькому вогні 6-8 хвилин, час від часу помішуючи.
  4. Додайте сіль, перець і тушкуйте ще 8 хвилин. Тим часом дрібно наріжте часник, всипте його разом із цукром до овочів і все добре перемішайте.
  5. В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин.
  6. Додайте зелень, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини.

Кабачкова ікра готова, смачного.