Контракти.ua

1299  —  30.07
Кабачки з куркою та грибами на сковороді: рецепт корисної страви
Кабачки з куркою та грибами на сковороді: рецепт корисної страви

Куряче філе, тушковане з кабачками, грибами — це чудовий варіант смачної літньої страви.

Це доступний рецепт із найпростіших продуктів, який поєднує в собі ніжне куряче м’ясо, ароматні гриби, свіжі овочі та спеції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

курячі стегна (без кісток і шкірки)

кабачок - 2 шт.

гриби печериці - 350 г

цибуля ріпчаста - 3 шт.

помідори - 1 шт.

борошно пшеничне - 1,5 ст. л.

соєвий соус - 2 ст. л.

Мед - 1 ч. л.

гірчиця зернова - 1 ч. л.

паприка мелена - 1 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Кабачки помийте та наріжте великими кубиками.
  2. Гриби промийте, розріжте навпіл, якщо великі — на чотири частини.
  3. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
  4. Помідори наріжте середніми кубиками.
  5. Курячі стегна без кісток і шкірки наріжте невеликими кубиками, посоліть, поперчіть, запаніруйте в борошні та обсмажте на сковорідці з олією, до золотистого кольору.
  6. Додайте до м’яса цибулю й обсмажте до м’якості, викладіть гриби, обсмажте до випаровування рідини, викладіть кабачки, помідори, соєвий соус, мед, гірчицю, паприку, перець чорний мелений, сіль і тушкуйте 20 хвилин за закритої кришки.

Поради:

  • Замість курячих стегон можна використовувати куряче філе.