Контракти.ua

1334  —  28.07
Рецепт оладок із кабачків та капусти без яєць
Рецепт оладок із кабачків та капусти без яєць

Хочеться чогось новенького? Приготуйте оладки з кабачків і капусти без яєць.

Готуються вони дуже швидко і просто, виходять соковитими і смачними. Подайте зі сметаною або улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Кабачок - 300 г

Капуста - 300 г

борошно пшеничне - 6 ст. л.

паприка мелена - 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

олія

сіль

  1. Кабачок помийте, очистьте від шкірки та натріть на середню тертку.
  2. Капусту також натріть на середню тертку і викладіть овочі в миску.
  3. Додайте паприку, перець чорний мелений, посоліть, перемішайте.
  4. Всипте борошно і ще раз добре перемішайте.
  5. У сковороді розігрійте трохи олії.
  6. Столовою ложкою викладіть масу і сформуйте невеликі круглі оладки.
  7. Обсмажте на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Сік із кабачка віджимати не потрібно.