Тартар із сиров’яленої ковбаси: рецепт цікавої альтернативи класичній страві
Коли хочеться чогось незвичайного, вишуканого, але водночас простого у приготуванні, тартар із сиров’яленої ковбаси стане ідеальним вибором. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Це стильна подача знайомих інгредієнтів у новому форматі. Страва не містить сирого м’яса, тож чудово підходить навіть для тих, хто з обережністю ставиться до класичного тартару.Про це рецепт розповів на своїй сторінці фудблогер Василь Корнійчук та надав поради як приготувати справжню ресторанну страву нашвидкуруч на власній кухні.
Тартар — це страва з дрібно нарізаного м’яса чи риби з пікантною заправкою. У нашій версії — оригінальний варіант на основі сиров’яленої ковбаси. Вона має насичений смак і приємну текстуру, яка ідеально підходить для такої подачі.
Сиров’ялена ковбаса - 120 г
Корнішони - 6–8 шт.
Цибуля шалот - 1 шт.
Гірчиця в зернах - 1 ч. л
Вустерський соус - 1 ст. л
Жовток курячого яйця - 1 шт.
Гострий соус (чилі, табаско)
Кетчуп або томатний соус - 1 ст. л
Олія - 1 ч. л
Свіжа зелень (кріп, петрушка, мікрогрін)
Грінки чи чиабата
Це швидка страва, яка вражає своїм виглядом і смаком. Вона ідеальна для сніданку на вихідних, стильної закуски до вечірки чи несподіваної гастроподачі для гостей. Без сирого м’яса, але з усім шармом класичного тартару.