744 — 18.07
Капуста, тушкована з грибами: рецепт смачного і корисного гарніру
Приготуйте просту та бюджетну страву — тушковану капусту з грибами.
Капуста з додаванням грибів виходить соковитіша і ароматніша. Гриби використовуйте будь-які, як печериці, так і лісові. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна - 500 г
гриби печериці - 300 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
томатна паста - 1 ст. л.
Вода - 50 мл
кмин (насіння) - щіпка
перець чорний мелений
сіль
олія
- Печериці промийте та розріжте на чотири частини.
- Цибулю, моркву очистьте. Цибулю наріжте на середні кубики, моркву — соломкою.
- Капусту тонко нашаткуйте.
- У сковороді з олією обсмажте гриби до випаровування рідини, додайте моркву, обсмажте п’ять хвилин, потім цибулю і обсмажте ще п’ять хвилин.
- Далі додайте капусту, кмин, перець чорний мелений, сіль і смажте ще 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
- Змішайте томатну пасту з гарячою водою, влийте в капусту і тушкуйте під закритою кришкою п’ять хвилин.
- Якщо печериці великі, розріжте їх на кілька частин.