1495 — 17.07
Курячі крильця, запечені в соусі теріякі: незвичайний рецепт
Соковиті, з апетитною золотистою скоринкою та ароматом — саме такими виходять курячі крила, приготовані в соусі теріякі. Вони не смажаться у великій кількості олії, а запікаються у духовці без жиру.
Вам знадобляться курячі крила, соус терияки, часник, олія та кунжут. Подавайте з овочами чи улюбленим гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
курячі крильця - 800 г
соус теріякі - 6 ст. л.
Часник - 3 зубчики
олія оливкова - 2 ст. л.
Кунжут - 1 ч. л.
- Курячі крильця промийте, обсушіть паперовим рушником і розріжте на фаланги, маленьку фалангу видаліть.
- Часник очистьте та пропустіть через прес.
- У мисці змішайте часник, соус теріякі та олію оливкову.
- Курячі крильця залийте соусом, добре перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште за кімнатної температури на 30-50 хвилин.
- На деко, застелене пергаментом, викладіть крила, посипте кунжутом.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 35-40 хвилин.
Поради:
Крильця можна залишити цілими, відрізавши лише маленьку фалангу.