Контракти.ua

1495  —  17.07
Курячі крильця, запечені в соусі теріякі: незвичайний рецепт
Курячі крильця, запечені в соусі теріякі: незвичайний рецепт

Соковиті, з апетитною золотистою скоринкою та ароматом — саме такими виходять курячі крила, приготовані в соусі теріякі. Вони не смажаться у великій кількості олії, а запікаються у духовці без жиру.

Вам знадобляться курячі крила, соус терияки, часник, олія та кунжут. Подавайте з овочами чи улюбленим гарніром. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

курячі крильця - 800 г

соус теріякі - 6 ст. л.

Часник - 3 зубчики

олія оливкова - 2 ст. л.

Кунжут - 1 ч. л.

  1. Курячі крильця промийте, обсушіть паперовим рушником і розріжте на фаланги, маленьку фалангу видаліть.
  2. Часник очистьте та пропустіть через прес.
  3. У мисці змішайте часник, соус теріякі та олію оливкову.
  4. Курячі крильця залийте соусом, добре перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште за кімнатної температури на 30-50 хвилин.
  5. На деко, застелене пергаментом, викладіть крила, посипте кунжутом.
  6. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 35-40 хвилин.

Поради:

Крильця можна залишити цілими, відрізавши лише маленьку фалангу.

Статьи по теме
Курячі крильця з винною підливою: цікавий рецепт
Курячі крильця з винною підливою: цікавий рецепт

Якщо вам здається, що курячі крильця — це завжди щось буденне чи банальне, настав час змінити свою думку.
04.07 — 858

Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт
Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт

Особливість приготування курячих крилець у тому, що вони готуються в маринаді з кетчупу і томатної пасти.
05.05.24 — 495

Страва китайської кухні: смажені курячі крильця, яких ви ще не куштували
Страва китайської кухні: смажені курячі крильця, яких ви ще не куштували

Пропонуємо вам приготувати популярний у Китаї рецепт смажених курячих крилець.
29.11.23 — 2001