Контракти.ua

587  —  16.07
Сирне печиво з вишнею: рецепт сезонної випічки
Сирне печиво з вишнею: рецепт сезонної випічки

Смачне домашнє печиво з сирного тіста з вишнею, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або просто як десерт до чаю.

Печиво випікається з дуже простих та доступних інгредієнтів, а в результаті виходить чудовий десерт до чаю чи кави. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

борошно пшеничне - 300 г

сир - 250 г

яйце куряче - 1 шт.

цукор для посипання - 4 ст. л.

Розпушувач - 1 ч. л.

Олія - 125 мл

Сіль - щіпка

ванільний цукор - 10 г

вишня свіжа - 250 г

  1. Вишню промийте, обсушіть та видаліть кісточки.
  2. Збийте віничком яйце із цукром до легкої піни. Додайте сир, олію, ванільний цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем і замісіть тісто, потім загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
  3. На робочу поверхню, присипану борошном, викладіть тісто, розкатайте його в пласт 3-4 міліметри, виріжте з нього кружечки. Викладіть на деко, застелене пергаментом, в центр кожного кружечка покладіть по дві вишні і злегка посипте цукром.
  4. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хвилин.

Поради:

  • За бажанням печиво можна посипати кокосовою стружкою.
  • Сир використовуйте будь-якої жирності.