587 — 16.07
Сирне печиво з вишнею: рецепт сезонної випічки
Смачне домашнє печиво з сирного тіста з вишнею, яке можна швидко і легко спекти на будь-яке свято або просто як десерт до чаю.
Печиво випікається з дуже простих та доступних інгредієнтів, а в результаті виходить чудовий десерт до чаю чи кави. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 300 г
сир - 250 г
яйце куряче - 1 шт.
цукор для посипання - 4 ст. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
Олія - 125 мл
Сіль - щіпка
ванільний цукор - 10 г
вишня свіжа - 250 г
- Вишню промийте, обсушіть та видаліть кісточки.
- Збийте віничком яйце із цукром до легкої піни. Додайте сир, олію, ванільний цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем і замісіть тісто, потім загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
- На робочу поверхню, присипану борошном, викладіть тісто, розкатайте його в пласт 3-4 міліметри, виріжте з нього кружечки. Викладіть на деко, застелене пергаментом, в центр кожного кружечка покладіть по дві вишні і злегка посипте цукром.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хвилин.
- За бажанням печиво можна посипати кокосовою стружкою.
- Сир використовуйте будь-якої жирності.