У сезон свіжих вишень приготуйте пишні соковиті оладки на кефірі з цілими вишнями.
Подавайте гарячим зі сметаною чи медом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
вишня свіжа - 200 г
кефір - 100 мл
яйце куряче - 1 шт.
борошно пшеничне - 100 г
цукор - 2 ст. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
олія
Вишню помийте, видаліть кісточки і просушіть паперовим рушником.
У мисці з'єднайте яйця, кефір, цукор, розпушувач, сіль і збийте віничком.
Влийте одну столову ложку олії, всипте просіяне борошно, і ще раз збийте віничком до однорідної маси.
Викладіть вишні та акуратно перемішайте.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте оладки на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.