295 — 05.07
Рулет із крабовими паличками та плавленим сиром: рецепт закуски нашвидкуруч
Рецепт смачної закуски, яка не потребує духовки та складних інгредієнтів.
Якщо у вас у запасі є лаваш, кілька крабових паличок та плавлений сир, ви вже на півдорозі до створення апетитного рулету. Цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для несподіваних гостей чи святкового столу, а як приготувати цю закуску розповіли авторка сторінки foodblog_kristi. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Лаваш тонкий - 200 г
Крабові палички - 250 г
Плавлений сирок - 2 шт.
Яйця варені - 4 шт.
Огірок свіжий - 1 шт.
Часник - 4–5 зубчиків
Майонез - 4–5 ст. л
Кріп
Сіль
Чорний перець
Приготування
- Зваріть яйця, очистьте і натріть на дрібній тертці.
- Крабові палички наріжте чи теж натріть.
- Плавлені сирки попередньо потримайте у морозилці 10 хв, щоб легше натерти.
- Змішайте яйця, крабові палички, сирки, кріп і подрібнений часник у великій мисці. Додайте сіль, перець і майонез.
- Розділіть начинку на дві рівні частини.
- На кожен лаваш рівномірно викладіть начинку, з одного краю покладіть смужки свіжого огірка (можна без шкірки).
- Згорніть у щільний рулет, загорніть у харчову плівку.
- Відправте в холодильник на 30–60 хв, щоб начинка стабілізувалася.
- Наріжте порційними шматочками перед подачею.
Поради
- Якщо не любите майонез — замініть його грецьким йогуртом або домашнім соусом на сметані з гірчицею.
- Замініть крабові палички на тунець або відварене куряче філе для альтернативи.
- Начинку можна урізноманітнити — додайте перець, оливки чи зелену цибулю.
Спробуйте цей рулет вже сьогодні — смачно, швидко та корисно.