Контракти.ua

236  —  02.07
Рецепт супу з квасолею та рибними консервами
Рецепт супу з квасолею та рибними консервами

Особливість приготування такого супу в тому, що замість м'яса використовуватимемо будь-які рибні консерви.

Вам знадобляться овочі, томатна паста та рибні консерви. У результаті вийде легкий, наваристий, смачний суп. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Інгредієнти

Картопля - 3 шт.

капуста білокачанна - 150 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

морква - 1 шт.

квасоля консервована - 200 г

консерви рибні - 250 г

томатна паста - 2 ст. л.

Вода - 2 л + 100 г

лавровий лист - 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

зелень (кріп, петрушка)

олія

  1. Картоплю, цибулю, моркву очистьте та промийте.
  2. Картоплю наріжте на середні кубики, цибулю — на дрібні, моркву натріть на велику тертку, наріжте капусту соломкою.
  3. З квасолі злийте рідину.
  4. У каструлю влийте воду, доведіть до кипіння, викладіть картоплю та варіть 10 хвилин.
  5. У сковороді з олією обсмажте цибулю, моркву до м’якості, додайте томатну пасту, влийте 100 г води і тушкуйте 8-10 хвилин.
  6. У каструлю до картоплі викладіть квасолю, обсмажені овочі з томатом, капусту, перемішайте і варіть п’ять хвилин, потім додайте рибні консерви, лавровий лист, посоліть, поперчіть, перемішайте і готуйте на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Зніміть з вогню і дайте настоятися супу 15 хвилин.
  7. Посипте зеленню та подавайте до столу.

Поради:

За бажанням у суп можна додати відварені, натерті на тертці буряки.