236 — 02.07
Рецепт супу з квасолею та рибними консервами
Особливість приготування такого супу в тому, що замість м'яса використовуватимемо будь-які рибні консерви.
Вам знадобляться овочі, томатна паста та рибні консерви. У результаті вийде легкий, наваристий, смачний суп. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля - 3 шт.
капуста білокачанна - 150 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
квасоля консервована - 200 г
консерви рибні - 250 г
томатна паста - 2 ст. л.
Вода - 2 л + 100 г
лавровий лист - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
зелень (кріп, петрушка)
олія
- Картоплю, цибулю, моркву очистьте та промийте.
- Картоплю наріжте на середні кубики, цибулю — на дрібні, моркву натріть на велику тертку, наріжте капусту соломкою.
- З квасолі злийте рідину.
- У каструлю влийте воду, доведіть до кипіння, викладіть картоплю та варіть 10 хвилин.
- У сковороді з олією обсмажте цибулю, моркву до м’якості, додайте томатну пасту, влийте 100 г води і тушкуйте 8-10 хвилин.
- У каструлю до картоплі викладіть квасолю, обсмажені овочі з томатом, капусту, перемішайте і варіть п’ять хвилин, потім додайте рибні консерви, лавровий лист, посоліть, поперчіть, перемішайте і готуйте на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Зніміть з вогню і дайте настоятися супу 15 хвилин.
- Посипте зеленню та подавайте до столу.
Поради:
За бажанням у суп можна додати відварені, натерті на тертці буряки.