367 — 29.06
Часникові стрілки, смажені з яйцем: рецепт сезонного сніданку
З молодих, ніжних часникових стрілок і яєць приготуйте ароматну, корисну яєчню, яка урізноманітнить ваше ранкове меню.
Готується за лічені хвилини, а смажені часникові стрілки за смаком нагадують гриби. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
часникові стрілки - 200 г
яйця курячі - 3 шт.
вершкове масло - 20 г
олія - 2 ст. л.
сіль
кріп свіжий
- Часникові стрілки промийте під проточною водою, відріжте суцвіття, обсушіть паперовим рушником і наріжте шматочками завдовжки 1-2 сантиметри.
- Кріп промийте і дрібно наріжте.
- Курячі яйця посоліть і збийте виделкою до однорідного стану.
- На сковороді розігрійте вершкове масло, викладіть часникові стрілки, посоліть і смажте на середньому вогні, помішуючи 5-7 хвилин до м'якості стрілок, потім залийте яйцями і готуйте під закритою кришкою п'ять хвилин.
- Готову страву посипте кропом.
- За бажанням страву можна посипати натертим на тертці твердим сиром.